Wu Yiling – Fitimet

A e din se…Wu Yiling – Fitimet e ketij doktori kinez shkojne $2 miliarde. 65 vjecari praktikoi mjekesine kineze per 11 vite me radhe para se te bente milionat. Ne vitin 1992, doktori krijoi nje kompani famaceutike dhe filloi te shiste bime popullore. Kjo kompani po ecen shume mire ndersa bimet e tij kurojne lloj lloj semundjesh.

Të ngjashme