Tommy Frist

A e din se…Tommy Frist punoi si kirurg per forcat ajrore perpara se te ngrinte nje konglomerat spitalesh se bashku me babane e tij. Kompania fiton tani $29 miliarde duke blere dhe shitur spitale. Fitimi i tij neto eshte $7 miliarde. Ai eshte pjese e Healthcare Hall of Fame dhe ka marre edhe titullin United Way Lifetime Achievement Award.

Të ngjashme