Thugs

A e din se…Të bërë të famshëm nga Indiana Jones, thugs-at e morën emrin nga një fjalë sankrinishte që do të thotë “fshehje”, që shumë shpejt u bë në një sinonim kriminal (në anglisht). Ishin veçanërisht shumë të aftë në vjedhje, ata hynë në histori si fanatikë fetarë që bënin vrasje dhe masakra rituale në emër të Kali-t, perëndesha indiane e shkatërrimit.

Të ngjashme