Pse nuk duhet të hanë fiq vegjetarianët?

A e din se…fiku që përdoret në ushqim ka gjithmonë së paku një grenzë femër të ngordhur brenda.Megjithatë, mos provoni ta gjeni grenzën brenda fikut pasi kur ajo ngordh, një enzimë në frut copëton trupin e saj dhe e shndërron atë në proteinë.Thënë ndryshe, fiku e ha grenzën dhe e bën atë pjesë të veten.

Të ngjashme