Partia e Monstrës Zyrtare

A e din se Partia e Monstrës Zyrtare është një prej partive më të njohura të çuditshme dhe më e suksesshmja e këtij lloji në Angli. Partia u themelua nga muzikanti dhe aktivisti David Sutch në fillim të viteve ’80. Platforma e partisë është plot premtime satirike politike të çuditshme. Disa prej tyre përfshijnë ndalimin e përdorimit të yjeve, si dhe një premtim që Ozzy Osbourne do merrte titull kalorësiak. Pavarësisht platformës së tyre të premtimeve të pavlera kjo parti ka një sërë planesh politike serioze dhe disa prej ideve të tyre origjinale, si ulja e moshës së votimit në 18 vjeç janë kthyer në ligj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento