Noam Chomsky

A e din se…? Noam Chomsky nga SHBA,Linguist, aktivist.
Një profesor në Institutin Teknologjik në Massachusetts që nga viti 1955, Chomsky, shumë prodhimtar, është linguist dhe kritik i spikatur i politikës së huaj amerikane. Ai ka shkruar “Çfarë është Komuniteti Ndërkombëtar: Krimet e “Intcom”” në vitin 2002 në median e shkruar, por dhe shumë libra studimi për gjuhësinë dhe linguistikën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento