Ku është arka e Marrëveshjes

A e din se Arka e Marrëveshjes është një enë e madhe që sipas përshkrimit në Bibël përmbante gurë, ku ishin gdhendur dhjetë urdhëresa. Arka u mbajt në Jeruzalem deri kur babilonasit shkatërruan tempullin. Që atëherë, arka u fut në listën e legjendave dhe u zhduk përgjithmonë. Ka mjaft teori se ku mund të ndodhet arka, por ajo mbetet mister.

Të ngjashme

Ska komente

Komento