Kosova pranohet në Komitetin Olimpik

A e din se…Kosova edhe zyrtarisht është pjesë e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Ky është një nga lajmet më të mira në historinë e sportit të Kosovës. Vendimi është votuar dhe miratuar me shumicë votash duke mos patur asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim nga Komitetet Ndërkombëtare Botërore.

Të ngjashme