Kelly Clarkson dhe Brandon Blackstock

A e din se…Kelly Clarkson ishte njoftuar me Brandon Blackstock më 2012 gjatë lojës Super Bowl dhe një vit më vonë janë martuar. Ata këtë vit janë bërë edhe prindër.

Të ngjashme