Gary Michelson

A e din se…Gary Michelson qendron prapa patentave te 250 aparaturave instrumente dhe metoda ortopedike. Ai eshte nje kirurg ortoped dhe mbrojtes i te drejtave te kafsheve. Njekohesisht mbetet nje shpikes i njohur. Ai ka krijuar edhe cmimin Michelson per te gjetur menyrat jo kirurgjikale per sterilizimin e qeneve dhe maceve. / Shqip.com

Të ngjashme