Elda Nushi

A e din se…Elda Nushi është shpallur modelja më e mirë në Belgjikë për vitin 2011. Është shqiptare, prej 14 vitesh jeton atje së bashku më familjen. Emri i saj u shfaq vitin e kaluar duke u lakuar në median e vendit ku jeton si shqiptare që sfidoj belget në konkursin e modelingut. Ne kemi biseduar me të për të na treguar më shumë për jetën atje, për të qenit vajza me trupin më të bukur në një vend të huaj dhe pasionin për modën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento