Dustin Moskovitz

A e din se…Dustin Moskovitz. Se bashku me Zuckerberg la Harvard-in për Facebook, dhe ne vitin 2008 themeloi Asana-n, një aplikacion për të përmirësuar produktivitetin dhe bashkëpunimin mes të punësuarve.

Të ngjashme

Ska komente

Komento