Dr.Phil

A e din se…Dr.Phil – Me nje page vjetore $80 milion dhe nje fitim prej $280 milion, Dr.Phil eshte nje personalitet televizioni. Ai vertete qe e ka bere diplomen per psikologji te punoje ne favorin e tij. Pasi mori pjese ne The Oprah Winfrey Show, ai shpejt doli me programin e tij ne televizion. The Dr. Phil Show eshte programi me i ndjekur gjate dites ne Amerike.

Të ngjashme