Category

Uncategorized

Apolonia

A e din se…?Apolonia është qyteti antik në Shqipëri ndër më të mëdhenjtë në pellgun e Adriatikut dhe më i përmenduri ndër 30 qytetet e tjera, me të njejtin emër,…

Më Shumë

Baptisteri

A e din se…?Baptisteri është ndër pjesët më të rëndësishme të bazilikës B dhe është i vendosur në anën jugore të saj. Ai është i pajisur nga dhoma e pagëzimit…

Më Shumë

1XBET REGISTRATION

1XBET REGISTRATION Bookmaker 1xbet began its work in 2007 and right away showed an amazing pace of development. From the middle of the on the web sports betting market, 1hbet…

Më Shumë