Category

Show biz

Vince Vaughn dhe Kyla Ëeber

A e din se…Vince Vaughn doli me Jennifer Aniston gjatë xhirimit të “The Break-Up”, por zgjati vetëm aq. Vaughn pastaj nisi të dalë me një agjente imobilare Kyla Ëeber dhe…

Më Shumë

Tobey Maguire dhe Jennifer Meyer

A e din se…Tobey Maguire takoi vajzën e drejtuesit të Universal Studios, Ronald Meyer. Jennifer Meyer, që është një stiliste bizhuterish dhe Maguire dolën bashkë katër vjet dhe më pas…

Më Shumë

Jeff Bridges dhe Susan Geston

A e din se…Në një intervistë në Reader’s Digest, mbajtësi i një trofeu Oscar, Jeff Bridges kujtoi takimin e parë dhe romancën me Susan Geston që e kishte takuar ndërkohë…

Më Shumë

Nicolas Cage dhe Alice Kim

A e din se…Nicolas Cage, e takoi bashkëshorten e tij 20 vjet më të re, Alice Kim-in, në një restorant në Los-Anxhelos, ku ajo punonte si kameriere. Edhe pse aktorit…

Më Shumë

Meryl Streep dhe Don Gummer

A e din se…Meryl Streep e takoi bashkëshortin e saj aktual Don Gummer nëpërmjet vëllait të saj Harry. Gummer, ishte jashtë shtetit dhe Streep qëndronte në apartamentin e tij sa…

Më Shumë

Matt Damon dhe Luciana Barroso

A e din se…Matt Damon takoi Luciana Barroso në një bar në Miami ndërkohë që luante komedinë “Stuck on You”. Barroso punonte si bariste. Damon e kishin marrë zvarrë shokët…

Më Shumë