Category

Lifestyle

Mos fol…

A e din se…Japonia ka shpikur nje ”arme” e cila i ndalon njerezit te flasin. Nese shpesh keni menduar sesi mund ta besh dike te pushoje se foluri, kjo eshte…

Më Shumë

Sa zgjate ëndrra

A e din se… ëndrra e njeriut zgjat gjithsej 6 sekonda! Njeriu ndonjëherë hyn në gjumë të thellë dhe ëndërron zilen e shkollës, por kur të zgjohet kupton se është…

Më Shumë

Sëmundja e qenit

A e din se…Në vendin tonë zakonisht bartësi i sëmundjes së ekinokokozës është qeni i infektuar, por vetë qeni nuk sëmuret nga ekinokokoza. Ai shërben për transmetimin e sëmundjes tek…

Më Shumë

Fasulja e kuqe

A e din se…“Duke qenë se fasulja e kuqe ka ngjashmëri me disa prej organeve të trupit të njeriut, ngjyra e kuqe është tregues i përqendrimit të lartë të antioksidantëve…

Më Shumë

Spinaqi perimi i gjelbër

A e din se…Spinaqi është perime e gjelbër e mrekullueshme që i takon grupit të ushqimeve me përbërje të shkëlqyeshme ushqyese. Është burim i pasur i antioksidanteve dhe ka veçori…

Më Shumë