Category

Lifestyle

Thugs

A e din se…Të bërë të famshëm nga Indiana Jones, thugs-at e morën emrin nga një fjalë sankrinishte që do të thotë “fshehje”, që shumë shpejt u bë në një…

Më Shumë

Big Brother

A e din se…Big Brother është ideuar për të treguar jetën normale të një grupi personash,por qëllimi ka falimentuar, sepse kur një sërë njerëzish jetojnë të mbyllur në një hapësirë…

Më Shumë

Këmbëngulja

A e din se…Këmbëngulja. Si në të gjithë aspektet e mëmësisë, këmbëngulja dhe vijueshmëria janë përbërësit kyç për suksesin. Pa ato, ju nuk mund të prisni që fëmija juaj të…

Më Shumë

Gjumi i femijes

A e din se…Kthejeni gjumin në prioritet familjar dhe pjesë të veprimtarive tuaja ditore. Vendosni sa orë gjumë kërkon çdo anëtar i familjes tuaj dhe sigurohuni që ta bëjnë këtë.…

Më Shumë

Femije te paduruar …

A e din se…Duhet t’ju ketë ndodhur shpesh që ndërsa bëni një telefonatë a bisedë të rëndësishme pune, fëmija tenton t’jua tërheqë vëmendjen me të gjitha mënyrat, sepse ndihet jashtë…

Më Shumë

Keçapi

A e din se…një fakt tej i tmerrshëm, që ndoshta mund të ju ndalojë së besuari ushqimit, është se për t’u kualifikuar një ushqim i sigurt për konsum, keçapi duhet…

Më Shumë

Frika nga errësira

A e din se…Frika nga errësira është një dukuri shumë e zakonshme tek fëmijët, qoftë nga “lugati” apo nga përbindëshi nën shtrat që i frikëson ata. Në jetën e fëmijëve…

Më Shumë