Category

Biologji

NitroFX

Publikuar më 17/12/2014

A e din se… NitroFX është ekstrakt nga pjesët e bimës noni e cila ndihmon prodhimin e azotit të monoksidit, që me kalimin e viteve i mungon organizmit dhe shkakton…

Më Shumë

Shtatëzania tek femra

Publikuar më 07/09/2014

Gjatë shtatzënisë, nëse nëna vuan nga dëmtimet e organeve, foshnja në barkun e saj, dërgon disa qeliza staminale (ame) për të riparuar organin e dëmtuar!

Më Shumë

Zogu

Publikuar më 05/09/2014

A e dini se zogu nuk ka shqisën e të nuhaturit dhe të shijes?

Më Shumë

Madhësia e DNA – së

Publikuar më 03/09/2014

A e dini se DNA ka një madhësi prej 1 të mijtat e milimetrit, përbehet prej rreth 200 miliard atomesh dhe përmban 1 milion faqe njohuri.

Më Shumë

Delet

Publikuar më 01/09/2014

A e dini se në Zelandën e Re ka 4 milionë njerëz dhe 70 milionë dele.

Më Shumë

Gjaku në organizëm

Publikuar më 30/08/2014

A e dini se gjaku në organizmin e njeriut udhëton shumë shpejt: prej zemrës deri të gishterinjtë e kembës arrin per 16 sekonda, deri ne tru per 8s, deri në…

Më Shumë