Category

Flora & Fauna

Macet Sfinksat

A e din se…Macet e kësaj race janë “të shëmtuara”, pa flokë dhe me një pamje jo shumë të këndshme. Jo çdokush do të dëshironte të mbante një mace të…

Më Shumë

Macet siameze

A e din se…Këto janë macet shtëpiake më të vjetra. Macet siameze janë të bukura, kanë pamje aristokrate, por janë hijerënda, veçanërisht ato me ngjyrë të zezë.

Më Shumë

Macet Persiane

A e din se…Persianet Kjo është një nga racat më popullore të maceve në botë. Macja persiane është shumë leshatore dhe “dembele”. Ajo është një mace aristokrate, e cila si…

Më Shumë

Macet ekzotike

A e din se…Macet ekzotike renditen për nga popullariteti pas maceve persiane. Këto mace janë ndër më të mirat për t’ju bërë shoqëri në prehër.

Më Shumë