Behrami: “Jam zvicerian, nuk festoj me shqiponjën”

A e din se…Valon Behrami ka dhënë një deklaratë në të cilën ka thënë se ai është një zviceran që luan për Zvicrën dhe se futbollistët shqiptarë nuk duhet të festojnë duke bërë shqiponjën me duar.

Të ngjashme