Annie Hawkins-Turner

A e din se Annie Hawkins-Turner e njohur si Norma Stitz, mban rekordin e gjoksit më të madh në botë. Ishin gjyqtarët e “Guinness” që vlerësuan në 1999-n natyralitetin e tyre dhe njëkohësisht edhe madhësinë. Peshojnë 160 kg dhe duan një reçipetë të masës “120XXX-50-60”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento