Acarimi i ftohtë i verës 1992

A e din se tani shkojmë nga i nxehti ekstrem në të ftohtin ekstrem. Në të njëjtin vit kur Kanadaja u përball me chinook-un e shkurtit 1992, më 23 gusht u pa një dimër jo normal, ku temperaturat me vështirësi arrinin 5.3 gradë celsius (41.5 Fahrenheit). Për më tepër, përveç të ftohtit, ra borë, e cila zuri trashësi 0.4 cm. Imagjinojeni për pak të shkoni në stacionin e autobusit, ose në supermarket dhe të vishni një pallto dimri në gusht! Është tepër e vështirë për t’u imagjinuar, apo jo?

Të ngjashme

Ska komente

Komento