Leonard Hochstein

A e din se…Leonard Hochstein – Me nje fitim prej $20 milion, ky mjek ka reputacionin e nje prej me te mireve per operacione plastike (sidomos te gjoksit) ne Miami.

Më Shumë

Terry Durbro

A e din se…Per Terry Durbrow, duhet te zesh radhen 6 muaj. Me nje fitim neto mbi $30 milion, mjeku amerikan nga Orange County, eshte numer nje per opeacione plastike.

Më Shumë

James Andrews

A e din se…James Andrews eshte doktori i atleteve te demtuar. Me fitime qe shkojne deri ne $100 milion, Andrews sigurohet se atletet marrin kujdesin maksimal.

Më Shumë

Dr.Phil

A e din se…Dr.Phil – Me nje page vjetore $80 milion dhe nje fitim prej $280 milion, Dr.Phil eshte nje personalitet televizioni. Ai vertete qe e ka bere diplomen per…

Më Shumë

Wu Yiling – Fitimet

A e din se…Wu Yiling – Fitimet e ketij doktori kinez shkojne $2 miliarde. 65 vjecari praktikoi mjekesine kineze per 11 vite me radhe para se te bente milionat. Ne…

Më Shumë

Gary Michelson

A e din se…Gary Michelson qendron prapa patentave te 250 aparaturave instrumente dhe metoda ortopedike. Ai eshte nje kirurg ortoped dhe mbrojtes i te drejtave te kafsheve. Njekohesisht mbetet nje…

Më Shumë

Tommy Frist

A e din se…Tommy Frist punoi si kirurg per forcat ajrore perpara se te ngrinte nje konglomerat spitalesh se bashku me babane e tij. Kompania fiton tani $29 miliarde duke…

Më Shumë

Patrick Soon Shiong

A e din se…Patrick Soon Shiong u njoh per revolucionarizimin ne trajtimin e semundjes se kancerit. Fillimisht nje shpikes dhe me vone nje filantropist, fitimi i tij neto rezulton $12…

Më Shumë

Grupi Galleani

A e din se..Grupi i lidhur pas anarkistit italian Luigi Galleani, që emigroi në SHBA në fillim të viteve 1900. Ai mblodhi pas vetes një grup anarkistësh italianë dhe nisën…

Më Shumë